Menu
Your Cart

Ingrediente RSS Feed

18 mar. Ulei de rodie bio. Beneficii. Cosmetice ten și piele.
1 3091
Prea prețiosul ulei pur din semințe de rodie utilizat în produsele cosmeticeSunt atât de încântată de acest ulei încât mi se pare că oricum aș începe descrierea lui nu va fi suficient. De aici și numele prea prețiosul ulei de rodie și nu mă refer la preț .Așadar dacă ești deja familiar cu fructul de..
01 oct. Panthenolul – surpriza din cremele si cosmeticele naturale
0 265
Panthenolul sau vitamina B5 în viața de zi cu ziCină mă cunoaște știe că îmi place căldură și iubesc vara. Sosirea primăverii mă încarcă cu energie, cu voie bună, parcă sunt o altă persoană gata să fac tot ce până ieri mi se părea o corvoadă. Ce să mai zic de fructe și legume? Vara îți oferă cru..
11 aug. Ape florale bio, 100% naturale si fără conservanți
0 451
Ape florale 100% bio, fără coservanți Vară fiind cred că acum e cel mai potrivit moment să vă povestesc puțin despre ape florale. Trebuie să recunosc că sunt mare fan și până acum mi-au plăcut toate cele care mi-au trecut prin atelier. Le folosesc cu drag ori de câte ori am ocazia, mai ales că n..
14 iul. Conservanți în produse cosmetice naturale sau bio
1 1180
Endea și conservanți (ne)utilizați în timpCând vorbim de produsele naturale, subiectul despre conservanți este cel puțin sensibil. Am încercat să îl evităm și ani buni am și reușit. Primele noastre produse acum 10 ani au fost săpunurile și șampoanele solide. Acestea au un PH între 8 și 10 și nu ..
30 iun. Gălbenele – un ingredient de soi în cosmetice naturale
0 432
De ce folosim gălbenele în săpun și cosmetice naturale?Probabil  nu doar noi la Endea suntem fani gălbenele pentru că săpunul nostru cu gălbenele și propolis este unul dintre preferatele voastre iar crema Dian cu extract de gălbenele este și ea foarte căutată.Florile de gălbenelele sunt folosite ..
12 mai Săpun natural vs comercial
0 1220
Diferențe dintre săpun natural și cel comercialÎn ultima perioadă am sesizat parcă în rândul clienților o reticență în a mai cumpăra săpun natural, făcut în mod tradițional. Există parcă o teamă cum că acestea nu ar fi la fel de eficiente ca săpunurile comerciale. Acum mai mult ca oricând lu..
06 apr. Acid hialuronic – Beneficii, obținere, creme naturale antirid
0 997
Ingredientul minune antiaging din creme numit acid hiluronic sau AHÎn ziua de azi termenul de acid hialuronic a devenit atât de popular și de accesibil încât o cremă care nu conține acest ingredient minune parcă își pierde farmecul și utilitatea, oricât de mult s-ar strădui. [Ceea ce nu este ade..
19 mar. Coenzima Q10 – rol, beneficii, varianta naturală antirid
0 767
Coenzima Q10, vârsta și ridurilePână pe la vârsta de 20-25 de ani nu te interensează acest subiect. Știi de riduri, că vor veni într-o zi, dar nu azi sau mâine, așa că ai lucruri mai importante de făcut decât să citești despre coenzima Q10. Ferice de tine pentru că acest articol nu e pentru tine..
21 feb. Despre colagen. Beneficii și utilizare în cosmetice sau creme antirid
0 1598
Pe scurt despre colagen și de ce să îi dai atenția cuvenităCe este colagenul? Colagenul de origine vegetalăRelația dintre necesarul de colagen din organism și vârstaColagenul utilizat în cosmetice naturale vegane și cremele antiridTipuri de colagen și mod de administrareCe este colagenul?Poate nu ș..
08 ian. Ce este SLS (Sodyum Lauryl Sulfate)? Efecte asupra pielii
Razvan 0 7548
Ce este Sodium Lauryl Sulfate și de ce nu ne dorim să îl găsim în produsele cosmetice?SLS este un compus chimic foarte des întâlnit în cosmetice, săpun sau pastă de dinți. Și dacă dăm o căutare după numele lui pe internet cu siguranță vom găsi și păreri că ar fi vinovatul pentru iritații ale piel..
07 dec. Ulei de palmier – pădure tropicală la farfurie
0 508
Fără ulei de palmier suntem mai prietenoși cu naturaChiar dacă nu îl preferi din cine știe ce motiv personal (și se pare că ai avea destule) e aproape sigur ca la un moment dat ai consumat ulei de palmier. Acesta se gasește pretutindeni, se ascunde în orice obiceiuri sau ritualuri cotidiene: la ..
21 nov. Ulei de arbore de ceai – purificare la superlativ
0 549
Pentru aborigenii australieni, arborele de ceai înlocuia o întreagă farmacie și rezolva orice urgență – de la răcorire la dezinfectare, de la curățare la vindecare și de la frumusețe la tinerețe, toate erau susținute de uleiul de Melaleuca – ulei esențial extras din frunzele acestui arbore.Abori..
Se afișează de la 1 la 12 din 14 (2 Pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru o experieță optimă de navigare.

Newsletter

×
Fii la curent cu toate noutățile și ofertele

* E-Mail:

Stocul acestui produs este epuiazat. Lasă-ne adresa ta de email și te anunțăm imediat ce revine în stoc.
Nume
Email
Telefon