Menu
Your Cart

Ape florale ten

Ape florale ten

Ape florale organice pentru ten luminos & sănătos

Atingeri fine și delicate, pufuri ușoare și parfumate. Cam asta este esența momentului în care te răsfeți cu ele. Dar ele înseamnă și mai mult. Mult mai mult. Tonifiere, curățare, împrospătare sau luminarea feței. Și încă câte și mai câte. Mai, mai că ai zice că sunt magice. Și nu ai fi departe de adevăr cu o asemenea afirmație.

Brand: Endea
Apa de hamamelis se obține prin distilarea părților aeriene a plantei cu același nume ce crește în pădurile din America de Nord și Canada. Este un hidrolat astringent, ce micșorează porii, ajută la curățarea pielii și îndepărtarea impurităților, stimulează microcirculația și sporește fermitatea piel..
30.00
Brand: Endea
Apa de lavandă este una dintre cele mai populare ape florale, fiind îndrăgită şi de cei mici dar şi de adulţi. Având o multitudine de întrebuinţări, apa florală de lavandă calmează şi catifelează pielea, are un efect cicatrizant şi de regenerare, este antiseptic şi util în ameliorarea arsurilor sol..
30.00
Brand: Endea
Apa de neroli (floare de portocal) se remarcă prin proprietăţi de tonifiere şi regenerare a tenului uscat. Hidratează şi redă vitalitatea şi frumuseţea tenului obosit. Recomandări: Apa de neroli este recomandată pentru pielea normală sau uscată, matură sau obosită. Se aplică prin pulverizare pe ten..
30.00
Apă florală de trandafir bio | 100ml Apă florală de trandafir bio | 100ml
Stoc epuizat
Brand: Endea
Apa florală de trandafiri este un hidrolat cu efect antiage preventiv şi curativ. Calmează pielea iritată, redă strălucirea tenului matur şi lipsit de vitalitate, îngrijeşte pielea sensibilă din jurul ochilor, netezeşte şi tonifică pielea, având şi un efect reparator şi cicatrizant. Recomandări: Apa..
30.00
Se afișează de la 1 la 4 din 4 (1 Pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru o experieță optimă de navigare.

Newsletter

×
Fii la curent cu toate noutățile și ofertele

* E-Mail:

Stocul acestui produs este epuiazat. Lasă-ne adresa ta de email și te anunțăm imediat ce revine în stoc.
Nume
Email
Telefon