Întrebări frecvente

Ce fac dacă doresc un produs cu stoc indisponibil sau epuizat?

Pentru situaţia în care produsul apare disponibil doar începând cu o anumită dată din viitorul apropiat ne poţi scrie la vreauprodus@endeasoap.com ce cantitate doreşti iar noi vom rezerva pentru tine cantitatea dorită.

Dacă produsul apare indisponibil nu te descuraja. Ne poti scrie pe aceeaşi adresă vreauprodus@endeasoap.comiar noi vom avea grijă ca pe viitor acel produs să nu mai lipsească. Binenţeles te vom anunţa prin e-mail imediat ce produsul a reintrat în stoc.

Dacă doreşti mai multe informaţii ne poţi şi suna la numărul 0747446656 zilnic de luni până vineri între 10:00 şi 19:00. Avem rugămintea pe această cale să plasaţi comenzile finale excusiv pe mail pentru o mai mare acurateţe a servirii.

Comenzile se livrează în toate localităţile?

Endea.ro livrează în toată ţara, prin serviciile Poştei Române sau cele de curierat rapid. Citeste mai multe la sectiunea cum comand. Dacă te afli într-o localitate care nu face parte din sfera de acoperire Nemo Curier sau dacă pur şi simplu vrei să plăteşti mai puţin pe transport, alege livrarea prin Poşta Română. Fii atent la primirea avizului, iar daca nu il primesti în maximum 5 zile, prezintă-te la oficiul poştal de care aparţii şi întreabă despre colet.

În câte zile primesc pachetul?

În momentul finalizării comenzii, primeşti un mail, care confirmă că s-a înregistrat comanda. În ziua expedierii ei, vei primi un al doilea mail. Din acest moment coletul se livrează în 1-2 zile lucratoare dacă ai comandat prin curier, sau 3-5 zile lucratoare dacă ai comandat prin poştă.

Ce termen de valabilitate au produsele?

Produsele Endea au o valabilitate de 6-18 luni, aceasta fiind menţionata pe ambalajul produsului. Desigur, există şi excepţii, pentru care nu am uitat să menţionam acest lucru pe ambalaj. Produsele se depozitează ferite de soare şi căldură.

Produsele sunt sigilate?

Produsele Endea sunt 100% producţie manuală în laboratoarele din România. Dată fiind această metodă, produsele noastre nu poartă alt sigiliu decât cel al pasiunii mîinilor de care au fost create.

Ce origine au ingredientele utilizate?

Ingredientele utilizate în producţie sunt 100% naturale, cu certificat de provenienţă organică autentic, majoritatea de import Germania. Pentru mai multe informaţii legate de acestea recomandăm consultarea secţiunii ingrediente.

Are vreo importanţă ordinea în care sunt trecute ingredientele?

Da. Ingredientele sunt trecute în ordine descrescătoare în funcţie de cantităţile ce intră în componenţa produsului final. Primul are cea mai mare cantitate iar ultimul cea mai mică.

Cum trebuie depozitate săpunurile Endea?

Înainte de utilizare se recomandă păstrarea într-un loc uscat şi răcoros, ferite de lumina directă a soarelui. În timpul utilizarii este indicată păstrarea lor în savoniere care permit scurgerea apei de pe săpun. În nici un caz nu se pastrează în contact direct cu apa, acest lucru putând duce la scurtarea perioadei de utilizare sau chiar dizolvarea completă.

Sunt alergic. Ce produse să aleg?

Dacă stiţi că suferiţi de alergie la anumiţi compuşi, citiţi cu atenţie lista de ingrediente, a fiecărui produs, afişată integral pe site. Persoanele cu piele sensibilă, care se tem de alergii, sunt sfătuite să facă un test cu o cantitate mică de produs şi să observe dacă apare vreo reacţie într-un interval de 24-48 de ore.

Care produse implică cel mai mare risc de alergii?

Chiar şi produsele naturale pot cauza alergii. În general, cele mai puternice sunt cele care conţin uleiuri esenţiale. Ele trebuie folosite cu precauţie sau deloc de către femeile însarcinate sau care alăptează. În toate cazurile în care nu sunteţi siguri, nu folosiţi produsele ce conţin uleiuri esenţiale fără să efectuaţi un test prealabil.

Care ingrediente sunt contraindicate în timpul sarcinii şi al alăptării?

Sunt contraindicate uleiurile eterice de: busuioc, camfor, cedru, muşeţel, scorţiţoară, salvie, cuişoare, fenicul, brad, pin, ghimbir, iasomie, ienupăr, lămâie, lemongrass, melissa, smirna, oregano, mentă, trandafir, rozmarin, cimbru, wintergreen. Se pot folosi: lavandă, bergamot, tea tree, dar în cantitate foarte mica - indicate fiind produsele ce nu au în compenenţă uleiuri esenţiale.

Cum aflu despre reduceri sau oferte promoţionale?

Pentru detalii despre reduceri şi oferte speciale poţi urmarii secţiunea Oferte speciale sau poţi să ne urmăreşti pe instagram, twitter sau facebook. Pentru orice informaţii suplimentare ne poţi scrie la contact@endea.ro

De asemenea te poți abona la newsletter aici: https://bit.ly/3e8ajMv

Cât valorează puntele bonus și când le pot folosi?

Puntele bonus pot fi utilizate oricând după ce acestea au fost alocate. Un număr de 10 puncte bonus valorează 1 leu.