Colaboratorii Endea

Cei mai buni colaboratori ai noştri după cum o spune şi sloganul nostru sunt prietenii.

Cu ei am inceput acest drum şi ei ne sunt alături şi acum.

Pe acelaşi pricipiu de respect reciproc şi sinceritate ne-am stabilit colaboratorii şi atunci când ajutorul de specialitate a fost necesar.

Aşadar avem prieteni colaboratori locali din Oradea pe cei de la Klik, care ne ajută de câte ori e nevoie cu poze profesionale (cele mai frumoase poze sunt ale lor, cele mai puţin reuşite sunt ale noastre pentru că noi încă învăţăm) - Emilia & Cristi Ungur.

Toate obiectele de lut pe care le comercializăm sunt realizate cu ajutorul meşterilor olari din satul Vadu Crişului, judeţul Bihor, exclusiv manual, după metode tradiţionale.

Colaborăm pentru cutiile de poştă cu o firmă micuţă de pe Calea Buziaşului din Timişoara care lucrează prioritar cu persoane cu dizabilităţi - Cooperativa Unirea Timişoara.

O parte din ambalajele cosmetice sunt achiziţionate de la o firmă din judeţul Harghita care e specializată pe producţie la standarde europene de calitate.

Cutiile cadou sunt manufacturate de un mic producător local din județul Brașov. Mulțumim Ramona Ignat pentru atenția și grija la detaliile de execuție.

Produsele de origine apicolă utilizate în cadrul procesului de producţie sunt achiziţionate de la un apicultor local din zona Sibiului (comuna Bazna, sat Boian) pe care aveţi posibilitatea să îl cunoşteţi daca mergeţi la oricare din târgurile Raw Generation organizate de Ligia Pop - Weiss Berndt & Lavinia.