Livrare gratuită cu bicicleta

Afară e vreme urâtă, plouă sau chiar ninge? Sau dimpotrivă, afară e o vreme plăcută ce te îmbie la plimbare? Sau poate e o caniculă de ţi se lipesc tălpile de asfalt?

Indiferent de vremea de afară, noi nu avem dileme. Livrăm acasă la tine, gratuit, fără comandă minimă, 100% ecologic cu bicicleta.

Bieţii oameni care livrează cu bicicleta o să spuneţi. Nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Eu (Răzvan) vă răspund la comenzi (mail sau telefon), eu vă şi livrez produsele cu bicicleta. Deci nu exploatăm pe nimeni. Şi asta nu e doar vorbărie, facem asta din ianuarie 2010. Aşa e, am început livrările pe bicicletă iarna. :D

Trebuie doar să ne trimiţi comanda ta iar noi, în cca. 24 de ore pentru Oradea, sau la următoarea noastră vizită la Timişoara dacă eşti din oraşul de pe malul Begăi, venim să îţi aducem produsele. Dacă vrei să afli când venim în Timişoara trebuie doar să te înscri la newsletter aici şi noi îţi trimitem un mail cu minim 2 zile înainte să venim, ca să ai timp să plasezi comanda. Pentru oferta de livrare naţională ai mai multe detalii aici.

Te mai gândeşti? Nu cred că mai are sens. E ca şi cum ai cumpăra produsele de la tine din cămară. ;)