Despre noi

De ce să alegi Endea?

01

Pentru că sunt produse 100% naturale după rețete originale.

Alegem cu grijă fiecare ingredient pe care îl utilizăm personal în procesul de producție.

02

Pentru că le producem manual în România.

Toate produsele marca Endea sunt realizate manual de Andrea, într-un atelier dintr-un sat micuț de lângă Oradea, județul Bihor.

03

Pentru că le livrăm personal & ecologic pe bicicletă.

Toate comenzile din Oradea și uneori și cele din Timișoara se livrează personal de Răzvan, gratuit și ecologic pe bicicleta Endea.

Câteva cuvinte despre noi

Andrea&Răzvan de la Endea

Înainte de toate vrem să îţi spunem dragă vizitatorule că ne desfăşurăm activitatea în acest domeniu al cosmeticelor naturale din anul 2010. Din 2011 suntem prezenţi pe piaţa din România cu personalitate juridică şi primele reţete marca Endea avizate de Ministerul Sănătăţii.

Nu a fost uşor şi au fost multe încercări mai puţin reuşite înainte să ajungem la bunătăţile pe care putem acum să ţi le oferim. Am citit şi am studiat multe nopţi. Şi mai multe nopţi am pierdut experimentând teoria şi autocorectându-ne şi perfecţionându-ne mereu. De perfecţionat ne mai perfecţionăm şi acum iar de pierdut nopţi încercăm să pierdem cât mai puţine. Dar ceea ce contează e că am reuşit şi nu ne pare rău.

Ca să îţi inspirăm şi mai multă încredere îţi putem spune că unii dintre noi au frecventat cu succes băncile Facultaţii de Chimie Organică din cadrul Politehnicii Timişoara, aşadar chiar ştim cu ce "se mănâncă" o reacţie de saponificare.

Ne-am propus să oferim ce e mai bun din natură la preţurile cele mai competitive de pe piaţa românească. Colecţia cu care am inceput în 2011 cuprindea 13 reţete de săpunuri şi o reţetă de şampon solid. Acum oferta nostră numără în jurul a 100 de produse. Probabil că în timp ce citeşti aceste rânduri noi lucrăm la dezvoltarea a 2-3 noi reţete pe care să ţi le propunem.

Fiecare reţetă trece prin perioade îndelungi de testare, perioade în care au loc modificări şi ajustări sau optimizări, pentru a fi cât mai aproape de perfecţiune. Acum mai mult ca niciodată suntem hotărâţi să continuăm munca şi să îţi aducem noi produse care să te satisfacă şi mai mult. Pentru toate acestea avem nevoie de sfatul şi sprijinul tău. Aşadar, dacă ai propuneri, recomandări, idei, le aşteptăm cu cea mai mare plăcere pe adresa noastră parereata@endeasoap.com.

Mulţumim!

Povestea Endea | Scrie-ne

RECENZII

Vreau să vă mulțumesc pentru produsele voastre! Aromele subtile ale uleiurilor și ingredientelor dovedesc faptul că acestea sunt naturale. Vă multumesc încă o data, vă doresc să aveți infinită inspirație pentru rețete noi și un viitor minunat și plin de satisfacții!

Adelaida

Echipa Endea

Andrea Revesz
Absolventă a facultății de chimie din cadrul UPT din Timișoara, promoția 2004, are o mare slabiciune pentru cațeluși și pisicuțe...
Răzvan Paută
Absolvent al facultății de sociologie din cadrul UVT din Timișoara, promoția 2012, e nebun după două roți & două pedale ...