Menu
Your Cart

Despre noi. Cine sunt oamenii de la Endea

De ce să alegi Endea?

01

Pentru că sunt produse 100% naturale după rețete originale.

Alegem cu grijă fiecare ingredient pe care îl utilizăm personal în procesul de producție.

02

Pentru că le producem manual în România.

Toate produsele marca Endea sunt realizate manual de Andrea, într-un atelier din Oradea, județul Bihor.

03

Pentru că le livrăm personal & ecologic pe bicicletă.

Toate comenzile din Oradea și uneori și cele din Timișoara sau Cluj se livrează personal de Răzvan, gratuit și ecologic pe bicicleta Endea.

04

Pentru că încurajăm la rândul nostru producătorii locali.

Toate ingredientele și serviciile utilizate le achiziționăm acolo unde raportul preț/calitate și disponibilitatea o permit local.

05

Pentru că folosim resurse sustenabile - fără ulei de palmier.

Ingredientele utilizate le alegem să fie din surse sustenabile. Am decis ca uleiul de palmier să fie un ingredient care nu se regăsește în produsele Endea.

06

Pentru că folosim cât mai puțin plastic posibil.

Ambalajele produselor Endea sunt peste 90% reciclabile (carton, sticlă sau metal). Știm cât rău poate face plasticul mediului înconjurător și tocmai de aceea încercăm să reducem cât mai mult utilizarea lui.

Câteva cuvinte despre noi

Înainte de toate vrem să îţi spunem dragă vizitatorule că ne desfăşurăm activitatea în acest domeniu al cosmeticelor naturale din anul 2010. Din 2011 suntem prezenţi pe piaţa din România cu personalitate juridică şi primele reţete marca Endea avizate de Ministerul Sănătăţii.

Nu a fost uşor şi au fost multe încercări mai puţin reuşite înainte să ajungem la bunătăţile pe care putem acum să ţi le oferim. Am citit şi am studiat multe nopţi. Şi mai multe nopţi am pierdut experimentând teoria şi autocorectându-ne şi perfecţionându-ne mereu. De perfecţionat ne mai perfecţionăm şi acum iar de pierdut nopţi încercăm să pierdem cât mai puţine. Dar ceea ce contează e că am reuşit şi nu ne pare rău.

Ca să îţi inspirăm şi mai multă încredere îţi putem spune că unii dintre noi au frecventat cu succes băncile Facultaţii de Chimie Organică din cadrul Politehnicii Timişoara, aşadar chiar ştim cu ce "se mănâncă" o reacţie de saponificare.

Ne-am propus să oferim ce e mai bun din natură la preţurile cele mai competitive de pe piaţa românească. Colecţia cu care am inceput în 2011 cuprindea 13 reţete de săpunuri şi o reţetă de şampon solid. Acum oferta nostră tinde spre suta de produse create de-a lungul timpului. Probabil că în timp ce citeşti aceste rânduri noi lucrăm la dezvoltarea a 2-3 noi reţete pe care să ţi le propunem.

Fiecare reţetă trece prin perioade îndelungi de testare, perioade în care au loc modificări şi ajustări sau optimizări, pentru a fi cât mai aproape de perfecţiune. Acum mai mult ca niciodată suntem hotărâţi să continuăm munca şi să îţi aducem noi produse care să te satisfacă şi mai mult. Pentru toate acestea avem nevoie de sfatul şi sprijinul tău. Aşadar, dacă ai propuneri, recomandări, idei, le aşteptăm cu cea mai mare plăcere pe adresa noastră parereata@endeasoap.com.

Mulţumim!

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital
Uman 2014-2020, Schema de ajutor de minimis Diaspora Start Up în cadrul proiectului
“O afacere pentru un viitor în țara ta” implementat de SIAB DEVELOPMENT SRL

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate din Uniunea Europeana, vă invităm să vizitati www.fonduri-ue.ro


Povestea Endea | Scrie-ne


Echipa Endea


Răzvan Paută
Absolvent al facultății de sociologie din cadrul UVT din Timișoara, promoția 2012, e nebun după două roți & două pedale ...

Acest site folosește cookie-uri pentru o experieță optimă de navigare.

Newsletter

×
Fii la curent cu toate noutățile și ofertele

* E-Mail:

Stocul acestui produs este epuiazat. Lasă-ne adresa ta de email și te anunțăm imediat ce revine în stoc.
Nume
Email
Telefon