Menu
Your Cart

Ofertă permanentă de reciclare ambalaje cosmetice Endea

Pentru că ne pasă de soarta ambalajelor în care va trimitem produsele noastre avem o mică ofertă reciclatoare.

Dacă ne trimiţi 5 ambalaje Endea (nu de la alţi producători) de la produse din următoarele categorii: aftershave, ape florale, balsam de buze, creme de fata, creme de corp, tonice, demachiant, deodorante, exfoliante, protecţie solară, sare de baie, ulei de corp, unguent sau unt de corp îţi facem cadou un săpun de sezon Endea.

Nu trebuie decât să ne trimiţi cele 5 ambalaje prin poştă sau curier şi noi îţi trimitem cadoul împreună cu urmatoarea comanda plasată la noi pe site.

Atenție! Ambalajele goale trimise trebuie să fie curățate înainte de expediere fără să lăsați conținut neterminat în ele care să se topească și să păteze mai apoi pachetul sau alte produse din vecinătatea lor. Se pot curăța ușor fie cu apă și detergent de vase fie cu un servețel uscat. Excepție fac ambalajele de tip airless și deoroll care sunt capsate.

Costurile trimiterii ambalajelor goale sunt suportate de client. Tocmai de aceea noi recomandam trimiterea prin Poşta Română, costul transportului fiind de aproximativ 4.8 lei. Expedierea produsului cadou nu te costă nimic în plus pentru că acesta intră în cadrul pachetului în care se expediază următoarea ta comandă.

Pentru a beneficia de ofertă ne poţi scrie pe adresa contact@endea.ro.

Informații suplimentare: Ambalajele pe care le primim de la clienți în cadrul ofertei sunt integral reciclate. Ele nu sunt refolosite în producție. Reciclarea materialului plastic reduce consumul de resurse naturale (petrol, apă, energie) precum și nivelul emisiilor nocive. O tonă de masă plastică recuperată economisește 8 tone de petrol. Prin reciclarea unui singur ambalaj de plastic salvăm energia care ar putea ține aprins un bec timp de 6 ore.

Acest site folosește cookie-uri pentru o experieță optimă de navigare.

Newsletter

×
Fii la curent cu toate noutățile și ofertele

* E-Mail:

Stocul acestui produs este epuiazat. Lasă-ne adresa ta de email și te anunțăm imediat ce revine în stoc.
Nume
Email
Telefon