Menu
Your Cart

Ambalare cadou

Pentru toţi cei care îţi sunt dragi şi pe care doreşti să îi bucuri cu un cadou 100% natural, ne-am gândit să îţi punem la dispoziţie un serviciu de împachetare de tip cadou.

Astfel tu doar trebuie să ne spui adresa, faci plata în avans iar persoana dragă primeste coletul în care va găsi cadoul de la tine.

Poţi, dacă doreşti, să ne ceri să trecem şi o dedicaţie pentru persoana dragă pe care să o trecem ca şi cum ar fi fost scrisă de tine.

Toate aceste minunăţii se pot alege direct din coşul de cumpărături după ce ai selectat produsele dorite, printr-un simplu click pe bifa de ambalare cadou. Aceasta se află în cadrul secțiunii ”Date livrare”, după toate opțiunile de transport disponibile. Am evidențiat textul ei cu portocaliu. ;)

Menționăm că poți opta pentru serviciul de ambalare cadou indiferent de metodele de plata sau livrare alese. Acest lucru înseamnă că îți putem livra și ție pachetul, gata ambalat cadou, tu urmând să îl înmânezi personal destinatarului.

PS: Nu uita să menționezi la comentarii dacă vrei toate produsele comandate puse în cutia cadou sau doar o parte din ele și care anume.


   
Acest site folosește cookie-uri pentru o experieță optimă de navigare.

Newsletter

×
Fii la curent cu toate noutățile și ofertele

* E-Mail:

Stocul acestui produs este epuiazat. Lasă-ne adresa ta de email și te anunțăm imediat ce revine în stoc.
Nume
Email
Telefon