Menu
Your Cart

Deodorant masculin

Deodorant masculin

Deodorant natural masculin

Avem pentru tine trei variante de deodorante pregătite: stick, cremă si roll. Oricare dintre ele ar fi preferata ta, să fii sigur că avem și măcar o rețetă din fiecare cu o aromă dacă nu exclusiv masculină, măcar unisex. Fie că alegi varianta exclusiv masculină cu cedru sau mergi pe rețetele mai soft, unisex, suntem siguri că vei găsi printre aceastea câteva care să se muleze pe asculinitatea ta.

Brand: Endea
NEO - Deodorant cremă natural cu pudră de orez, bicarbonat, lavandă, mentă și limeDeodorantul cremă NEO este altceva față de tot ce ai încercat până acum.Poate ți se va părea ciudat că se prezintă sub formă de cremă, dar te asigurăm că are tot ce îi trebuie ca să devină deodorantul tău preferat:&nbs..
39.00
Brand: Endea
ZEN - Deodorant cremă natural cu pudră de orez, bicarbonat, lemongrass, salvie, patchouliDeodorantul cremă ZEN este altceva față de tot ce ai încercat până acum.Poate ți se va părea ciudat că se prezintă sub formă de cremă, dar te asigurăm că are tot ce îi trebuie ca să devină deodorantul tău pr..
39.00
Deodorant natural cu parfum masculin de cedru - Blue Deo Stick | Endea - Tested on friends Deodorant natural cu parfum masculin de cedru - Blue Deo Stick | Endea - Tested on friends
Stoc epuizat
Brand: Endea
Blue Deo - deostick bărbătesc cu cedru. Pentru bărbaţii atenţi la sănătatea lor şi la impresia pe care o lasă celor din jur, am creat acest deodorant cu parfum specific masculin. Uleiul esenţial natural de cedru este cel care asigură o aromă masculină, dar surprinde şi o latură sensib..
32.00
Deodorant natural unisex cu salvie - Green Deo Stick | Endea - Tested on friends Deodorant natural unisex cu salvie - Green Deo Stick | Endea - Tested on friends
Stoc epuizat
Brand: Endea
Green Deo - deostick natural unisex. Green Deo are o aromă plăcută şi fină care te lasă sigur(ă) pe tine în privinţa mirosurilor neplăcute, dar, în acelaşi timp, îi permite personalităţii tale să se afirme liberă, fără a fi sufocată de un parfum puternic. Nu mai puţin de patru uleiuri esenţiale..
32.00
Brand: Endea
Azai - deoroll cu alaun, lămâie & ghimbir. Azai este un deoroll intens şi energic, după cum îl trădează şi numele, un deodorant natural eficient care te va proteja de mirosul neplăcut de transpiraţie. Astringent şi antibacterian pe de o parte, dar hidratant şi blând pe de alta, deodorantul ..
39.00
Se afișează de la 1 la 5 din 5 (1 Pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru o experieță optimă de navigare.

Newsletter

×
Fii la curent cu toate noutățile și ofertele

* E-Mail: