Menu
Your Cart

Diverse RSS Feed

27 oct. BlooDoChallenge – o aplicație super pentru donatorii de sânge
Razvan 3 1783
Ce este BlooDoChallenge?Ai auzit de BlooDoChallenge? E o aplicație nouă atât pentru Android cât și pentru IOS care îți facilitează accesul la centrele de donat sânge, te ține informat cu privire la data la care poți dona din nou, îți oferă informații despre ce grupe de sânge sunt la mare cău..
09 apr. O zi din viața la Endea pe timp de pandemie
Razvan 0 416
Ce înseamnă viața la Endea?Endea nu e doar creația celor doi oameni implicați zi de zi: eu, Răzvan și prietena mea Andrea. Endea e rezultatul interacțiunii zilnice cu voi, prietenii Endea, toți cei care ne urmăriți, faceți posibilă munca noastră printr-un feedback, un produs achiziționat de la n..
18 nov. Cum ne pregătim de sărbătorile de iarnă cu produse naturale?
0 422
Pregătirile de sărbători sunt o parte frumoasă a anotimpului receCui nu-i place Crăciunul? Să fim serioși tuturor ne place Crăciunul. Mai ales mie. Prietenii mă tachinează încă din august, hai că nu mai ai de așteptat atât de mult.Din octombrie încep deja să caut hârtie de împachetat, combinații..
27 mar. Trufe vegane de ciocolată
0 475
Dulciurile adorate: trufe vegane de ciocolatăUpdate 3.10.2019: Super prăjiturile raw vegane din Oradea s-au mutat la Despachetăria Ono din strada Moscovei  8. Preferata noastră? Snickers Rawvegan. E un deliciu garantat!De cînd mă știu îmi plac dulciurile. Dar nu așa de hobby ci din pasiune maximă...
06 oct. Târgurile lunii septembrie – de la Oradea la București și înapoi
Razvan 0 455
Târgurile începutului de toamnăZilele de septembrie au fost în mare parte însorite și frumoase. Poate chiar prea însorite uneori. Târgurile onorate au fost în număr de două. A fost vorba despre Raw Generation Expo de la București și de prima ediție a Lokal Fest din Oradea.Raw Generation Expo Buc..
08 iul. Excursie Endea pe Valea Brătcuței
Razvan 0 509
Sâmbăta trecută am vrut să fentăm canicula. Am decis să plecăm undeva unde să fie răcoare și să fie apă rece la discreție.De dimineață, am urcat toți patru (eu, Andrea, Aki & Ozzy) în mașină și am pornit la drum. Am oprit în oraș pentru patru sandwich-uri delicioase care să ne fie merinde pentru ..
26 mai Ulei pentru plajă Sorento – Povestea din culise
Razvan 0 535
Sorento este un ulei pentru plajă care are o poveste interesantă de spus. Orășelul Sorento ne-a impresionat în 2005 cu soarele, marea și străduțele înguste.Eu și Andrea abia ce am coborât din tren pe la 8 sau 9 dimineață că am și scăpat de bagajul de călătorie la gara din Sorento. Apoi, inhalând c..
22 nov. Faceți cunoștință cu Ozzy
Razvan 0 292
De aproximativ 2 zile, Aki împarte curtea, plimbarea, joaca, somnul și mâncarea cu Ozzy, un cățeluș metis și el, salvat acum o lună dintr-un accident de mașină și adoptat de la adăpostul de câini. Are unele dificultăți cu un picioruș mai șchiop, dar în rest se descurcă de minune. ..
03 oct. Cafea cu lapte
Razvan 0 310
Din ce am mai salvat de pe vechiul blog, ne-a plăcut foarte mult și postarea Cafea cu lapte!Cele mai importante au fost pozele, bine-nțeles…..
01 oct. Cam asta e tot ce am reușit să salvam din vechiul blog
Razvan 0 231
Atât am reușit să salvăm din primul nostru blog.Sperăm să vă placă. După cum știți el e Aki și face parte, alături de Duda, din familia noastră...
Se afișează de la 1 la 10 din 10 (1 Pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru o experieță optimă de navigare.

Newsletter

×
Fii la curent cu toate noutățile și ofertele

* E-Mail:

Stocul acestui produs este epuiazat. Lasă-ne adresa ta de email și te anunțăm imediat ce revine în stoc.
Nume
Email
Telefon