Menu
Your Cart

Blog Endea - ten RSS Feed

07 iun. Tenul gras, sfaturi utile și creme naturale
0 989
Ai ten gras sau mixt? Nu știi ce să faci?Ideal ar fi să avem tenul normal, dar cum asta rar se întâmplă haide să afli mai multe despre tenul gras. Citește mai departe și vei găsi răspuns la o serie de întrebări legate de tenul gras. Și bineînțeles vei afla și ce produse iți sunt recomandate, ce ar t..
23 mar. Tenul uscat, sfaturi utile și creme naturale
0 439
Ai ten uscat sau deshidratat? Nu știi ce să faci?Puțină lume are un ten ideal, normal care să debordeze de sănătate. Marea majoritate suntem mândri purtători de ten uscat, mixt sau gras, cu variațiuni ale acestora iar câțiva trebuie să se confrunte cu probleme mai grave, cum ar fi dermatita at..
26 oct. Ce nevoi are tenul tău?
0 382
Nevoile pielii sau ritualul tău de îngrijire a fețeiCu atâtea produse cosmetice pe piață nici nu e de mirare că poate fi puțin derutant care, cum și când se folosește. Apa micelara, demachiant, soluție tonică, masca facială, exfoliant facial, serumuri, creme hidratante, protecție solară, multe d..
11 apr. Îngrijirea corectă pentru un ten sănătos, o față luminoasă și senină
0 759
Cum e afectată sănătatea tenului de stilul de viață, de alimentație și de cosmetice? Cum ne păstrăm tenul sănătos indiferent de vârstă?Deși nu e chiar vitală, frumusețea tenului influențează masiv felul în care ne percepem. O piele a feței netedă și mătăsoasă e buna temelie a unui chip frumos și ..
Se afișează de la 1 la 4 din 4 (1 Pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru o experieță optimă de navigare.

Newsletter

×
Fii la curent cu toate noutățile și ofertele

* E-Mail:

Stocul acestui produs este epuiazat. Lasă-ne adresa ta de email și te anunțăm imediat ce revine în stoc.
Nume
Email
Telefon