Menu
Your Cart

Blog Endea - săpun RSS Feed

28 iun. O scurtă istorie a săpunului natural de rufe
Razvan 0 750
Începuturile timpurii.  Istoria săpunului natural de rufe datează din cele mai vechi timpuri, când oamenii au descoperit nevoia de a-și curăța hainele. Deși originile exacte ale săpunului de rufe natural sunt incerte, se crede că civilizațiile timpurii au folosit substanțe naturale găsite în împreju..
22 apr. Săpun natural obținut prin metoda la rece
Razvan 0 10216
Mituri despre sodă, avantaje săpun obținut prin metoda la rece, glicerina și tipurile de saponificareAm tot primit întrebări despre:săpun fără sodă sau alt agent de saponificare?săpunul vostru are glicerină?puteți să faceți un săpun personalizat care sa fie gata a doua zi pentru utilizare?de ce nu f..
21 sept. De la săpunul tradițional iranian la cel orădean
Razvan 0 315
Săpun tradițional iranian și… românescSăpunul tradițional este cel de la care am pornit noi mica nostră afacere de familie (Endea.ro). Tot așa, în timpul antichității, în Iran (atunci Persia) existau câteva orașe unde săpunul tradițional era manufacturat acasă sau în ateliere meșteșugărești. Poeți..
12 mai Săpun natural vs comercial
0 1220
Diferențe dintre săpun natural și cel comercialÎn ultima perioadă am sesizat parcă în rândul clienților o reticență în a mai cumpăra săpun natural, făcut în mod tradițional. Există parcă o teamă cum că acestea nu ar fi la fel de eficiente ca săpunurile comerciale. Acum mai mult ca oricând lu..
Se afișează de la 1 la 4 din 4 (1 Pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru o experieță optimă de navigare.

Newsletter

×
Fii la curent cu toate noutățile și ofertele

* E-Mail:

Stocul acestui produs este epuiazat. Lasă-ne adresa ta de email și te anunțăm imediat ce revine în stoc.
Nume
Email
Telefon