Menu
Your Cart

Creme de față

Creme de față

Creme naturale de față

Crema de față e cea mai importantă pentru mine! Așa ne surprindem de multe ori spunând. Așa considerăm și noi. Ca urmare nu am facut rabat de la nimic când am creat rețetele Endea pentru aceste creme. Uleiuri prețioase alese cu foarte mare grijă în funcție de specificul tenului. Bineînțeles toate naturale și în cea mare parte de origine bio.

Brand: Endea
Snow White - cremă naturală de față cu acid hialuronic și coenzima Q10 (efect antirid) - ten gras/mixt.  Snow White este o cremă de față ce conține o serie de ingrediente cu proprietăți remarcabile asupra tenului mixt sau gras. Este o combinație optimă între uleiuri vegetale (orez, pepene, lum..
83.00
Brand: Endea
Cremă naturală de față antirid cu coenzima Q10 si achid hialuronic - ten uscat/matur. Sleeping Beauty este o cremă de față ce conține o serie de ingrediente cu proprietăți remarcabile asupra tenului uscat , matur. Pe lângă mult apreciatul ulei de argan, ingrediente ca uleiul de rodie, borago, r..
83.00
Brand: Endea
Expression - Exfoliant facial / Mască de față cu acid hialuronic, coenzima Q10, colagen, pepene, jojoba & argilăCrema exfoliantă & mască 2 în1 poate fi, în funcţie de timpul alocat, atât o cremă exfoliantă cât și o mască hidratantă. Amestecul de 4 uleiuri a fost astfel ales încât să nu îţi î..
59.00
Brand: Endea
Serum H - ser facial antirid cu acid hialuronic, acerola si acmellaSerum H este un ser facial ce hidratează tenul în profunzime și diminuează aspectul liniilor și a ridurilor fine. Am folosit cantitatea maximă recomandată de acid hialuronic cu masă moleculară mică, care permite o mult mai bună absor..
130.00
Brand: Endea
Serum Q - ser facial antirid cu bakuchiol & coenzima Q 10 Serum Q este un elixir facial cu o textură lejeră, ce se absoarbe repede fără a lăsa urme grase pe ten. Serumul conține Bakuchiol, coenzima Q10 și nu mai puțin de 10 uleiuri, cu proprietăți remarcabile antirid, de regenerare, cicatrizare ..
130.00
Brand: Endea
Ulei de argan bio, presat la rece. Uleiul de argan se obţine prin presarea la rece a fructelor arborelui de argan, ce creşte pe meleagurile aride dar însorite ale Africii. Marocanii au descoperit de mult efectele miraculoase ale acestui ulei, pe care îl foloseau atât în reţetele lor culinare câ..
71.00
Brand: Endea
Ulei de jojoba bio, presat la rece. Uleiul de jojoba se obţine prin presarea la rece a seminţelor arbustului cu acelaşi nume, ce creşte în America Centrală şi de Sud. Deosebirea majoră faţă de celelalte uleiuri constă în faptul că uleiul de jojoba este de fapt o ceară lichidă cu proprietăţi ase..
70.00
Se afișează de la 1 la 7 din 7 (1 Pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru o experieță optimă de navigare.

Newsletter

×
Fii la curent cu toate noutățile și ofertele

* E-Mail:

Stocul acestui produs este epuiazat. Lasă-ne adresa ta de email și te anunțăm imediat ce revine în stoc.
Nume
Email
Telefon