Menu
Your Cart

Sare de baie

Sare de baie

Sare naturală de baie

Din toate timpurile îmbăierea a fost considerată un ritual de îngrijire şi înfrumuseţare, relaxare sau tonifiere. Sărurile de baie de la Endea respectă toate condițiile pentru ca baia ta să reprezinte o adevărată experiență spa. Aromate și îmbogățite cu ierburi sau uleiuri esențiale naturale, variantele de sare de baie te ajută pentru relaxare, îmbunătățirea circulației sau atenuarea durerilor musculare.

Brand: Endea
Sare de baie - relaxare Calmează şi relaxează psihicul şi îngrijeşte pielea, te pregăteşte de un somn dulce, dar nu înainte să te hidratezi cu untul, uleiul preferat sau crema de corp preferată. Din toate timpurile îmbăierea a fost considerată un ritual de îngrijire şi înfrumuseţare, relaxare sa..
40.00
Brand: Endea
Sare de baie - tonifiere Îmbunătăţeşte circulaţia, trezește simţurile, te scoate din starea de amorţeală. Este alegerea ideală înainte de o seară în oraş cu prietenii, când simţi că bateriile sunt pe terminate. Din toate timpurile îmbăierea a fost considerată un ritual de îngrijire şi înfrumuseţa..
40.00
Brand: Endea
Sare de baie - muşchi inflamaţi. Ajută la relaxarea muşchilor tensionaţi şi inflamaţi. Aroma plăcută calmează nervii solicitaţi, fără să te moleşească. Din toate timpurile îmbăierea a fost considerată un ritual de îngrijire şi înfrumuseţare, relaxare sau tonifiere. Cleopatra era vestită pentru bă..
40.00
Se afișează de la 1 la 3 din 3 (1 Pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru o experieță optimă de navigare.

Newsletter

×
Fii la curent cu toate noutățile și ofertele

* E-Mail:

Stocul acestui produs este epuiazat. Lasă-ne adresa ta de email și te anunțăm imediat ce revine în stoc.
Nume
Email
Telefon