Menu
Your Cart

Șampon solid

Șampon solid

Șampon natural solid

Părul, în mod natural, se poate îngriji cu succes utilizând rețetele de șampon solid de la Endea. Uleiuri exotice și prețioase au fost amestecate în cele 3 rețete de la Endea ca să aibă cu cel mai mare succes grijă de părul tău. Fie ca vorbim de păr normal, uscat, gras, îmbâcsit, sau cu mătreață, suntem siguri că vei găsi una dintre rețete care să se ridice la nivelul așteptărilor tale. 

Brand: Endea
Shampoo Aroma - Şampon cu pudră de amla, mentă, urzică și mușețel - păr normal & grasSecretul acestui şampon stă in pudra de amla care hrănește părul și-l ajută să rețină apa,  îmbunătățește structura firelor păr, conferă volum, vigoare și strălucire acestora, stimulează creșterea păru..
30.00
Brand: Endea
Spuma Berii - șampon cu bere pentru păr normal şi uscat. Din spuma berii din care s-au născut şi corăbiile bravilor vikingi de la nord s-a născut şi acest şampon solid. Şi cum cea mai bună licoare vikingă era fiartă, ne-am permis să aducem berea din compoziţie la cele 40 de grade Celsius ale re..
30.00
Brand: Endea
Black Magic - Şampon regenerator & antimătreață cu neem & shikakai. Black Magic este un şampon natural care îți lasă o senzație diferită față de celelalte șampoane solide. Excluzând banala spumă din abundență, după clătire ai impresia că deasupra părului tău plutește un element se..
30.00
Se afișează de la 1 la 3 din 3 (1 Pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru o experieță optimă de navigare.

Newsletter

×
Fii la curent cu toate noutățile și ofertele

* E-Mail:

Stocul acestui produs este epuiazat. Lasă-ne adresa ta de email și te anunțăm imediat ce revine în stoc.
Nume
Email
Telefon