Menu
Your Cart

Protecție solară

Protecție solară

Protecție solară naturală

Soare poate fi cel mai bun prieten al tău dacă te protejezi într-un mod 100% natural. Cremele de protecție solară de la Endea sunt prietene și cu tine și cu soarele. Bucură-te de beneficiile expunerii la soare într-un mod natural și prietenos cu mediul. Cel mai important când cauți bronzul perfect este să o faci într-un mod responsabil, respectând orele de plajă, aplicând crema solară la intervale regulate. Soluțiile solare nalurate pe care ți le propunem nu conțin chimicală dăunătoare mediului, doar ingrediente obținute din natură. Fie că cauți o cremă de protecție sau una de regenerare și hidratare după plajă ai doar rețete din ingredinte bio, organiza sau naturale.

SPF 20 e suficient te vei întreba. Noi zicem că da. Evident dacă te bronzezi responsabil respectând orele optime de mers la plajă.

FPS 20 e mai mult decât suficient pentru protecția ta împotriva arsurilor solare. Pe ce ne bazăm? Pe o serie de studii făcute de diverse echipe de cercetători care au arătat că dacă o cremă cu FPS 15 blochează 93.3% din razele UV, în timp ce una cu FPS 30 blochează cu doar 3.4% mai mult, adică 96.7%. Și mai sus, pe la FPS 50 sau 70 e deja doar marketing. Află de ce!
Brand: Endea
Sunshine - Loţiune naturală de protecție solară cu FPS 20.  Sunshine e o loțiune naturală de protecție solară. Ingredientele din această loţiune se armonizează perfect, formând un produs ce nu poate lipsi din geanta de plajă. Recipientul airless de 100ml este suficient să îți ajungă în va..
95.00
Brand: Endea
Sunshine - Loţiune naturală de protecție solară cu FPS 20.  Sunshine e o loțiune naturală de protecție solară. Ingredientele din această loţiune se armonizează perfect, formând un produs ce nu poate lipsi din geanta de plajă. Iar pentru cei cu grijă față de natură această loțiune de prote..
95.00
Brand: Endea
Sorento - ulei natural extrahidratant, calmant sau pentru plajăFiecare ingredient ales îşi aduce aportul prin specificul său. Uleiul de jojoba şi cel de cocos hidratează şi protejează pielea împotriva uscării, uleiul de susan are proprietăţi de ecranare solară, prevenind efectele nocive ale exp..
71.00
Brand: Endea
Unt de cacao nedezodorizat, presat la rece. Dacă îți place ciocolata, te vei îndrăgosti de acest unt de cacao de-ndată, deoarece pe lângă aroma delicioasă de ciocolată vine cu o serie de calități deloc de neglijat. Conţine gliceride ale acizilor stearic, oleic, palmitic şi linoleic, antioxidanţi ..
36.00
Se afișează de la 1 la 4 din 4 (1 Pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru o experieță optimă de navigare.

Newsletter

×
Fii la curent cu toate noutățile și ofertele

* E-Mail:

Stocul acestui produs este epuiazat. Lasă-ne adresa ta de email și te anunțăm imediat ce revine în stoc.
Nume
Email
Telefon