Livrare natională gratuită


Endea, livrează din Oradea pe tot teritoriul Romaniei, cu Nemo Curier sau cu Poşta Română.

Pentru livrările în Timişoara (odată pe lună - te anunţăm când pe mail dacă optezi pentru primire newsletter) şi Oradea (saptămânal) transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii şi se face ecologic, pe bicicletă. Pentru comenzile în restul tării transportul este 5 lei dacă livrarea se face cu Poşta Română (plată în avans) indiferent de valoare comandă.

Poşta Română - livrare în ţară

Optiune recomandata pentru toate localităţile din ţară. Pentru livrarea cu Posta Romana, cu plata ramburs, tariful standard este de 15 lei (daca valoarea comenzii nu depăşeste 150 de lei). Vei primi un aviz că a sosit coletul la oficiul postal de care aparţine adresa de livrare introdusă şi vei plăti pachetul la ridicarea lui de la acest oficiu postal. Daca nu primeşti avizul în cutia poştală, îţi recomandăm să verifici la Oficiul Poştal de care aparţii primirea coletului în 3-4 zile lucrătoare de la momentul când ai primit emailul nostru de confirmare a livrării.FOARTE IMPORTANT: Dacă adresa din cartea de identitate nu corespunde cu adresa unde doreşti livrarea, te rugăm să menţionezi la adresa de livrare POST RESTANT Oficiul Postal nr. ..., în funcţie de oficiul de unde doreşti să ridici pachetul. În acest caz, nu vei primi aviz postal, dar vei putea ridica pachetul în termen de 3-4 zile lucrătoare de la data comenzii.

Curier rapid - livrare în ţară

Cu Nemo Curier, în 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii pe mail.

Tarife:

- gratuit, dacă valoarea comenzii depăşeşte 150 lei.

- 11 lei, indiferent de valoarea comenzii, daca plata se face în avans, prin depunere/transfer bancar (preţ valabil în reţeaua Nemo Curier - în alte localităţi, din afara reţelei se adaugă câte 1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar)

- 15 lei, dacă plata se face ramburs şi valoarea comenzii nu depăşeşte 150 lei. (preţ valabil în reţeaua Nemo Curier - în alte localităţi, din afara reţelei se adaugă câte 1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar). Mai multe detalii pe www.nemoexpres.ro.

Important: din momentul în care am expediat coletul, pentru orele şi modul de livrare este raspunzătoare compania de curierat. Dacă ai anumite zile sau intervale orare preferate de livrare şi le treci în mailul de comandă, noi le vom mentiona pe colet.

Cost

Modalitate livrare Cost Modalitate plată Termen livrare Acoperire
Cu bicicleta 0 lei Cash la livrare cca. 24h Oradea
Cu bicicleta 0 lei Cash la livrare La urmatoarea noastră vizită în Timişoara Timișoara
Cu Poșta Română 5 lei În avans (dep. CASH sau OP) cca. 3 zile Națională
Cu Nemo Curier 11 lei În avans (dep. CASH sau OP) 24-48h Arie acoperire curier (5265 localităţi)
Cu Poșta Română
15 lei Cash la livrare | Online cu cardul cca. 3 zile Națională
Cu Nemo Curier 15 lei Cash la livrare | Online cu cardul 24-48h Arie acoperire curier (5265 localităţi)

Livrare națională gratuită

Comenzile peste 150 lei au transport gratuit tot timpul, indiferent de metoda de plată sau modalitatea de livrare, in ariile de acoperire de mai sus. Te mai gândeşti? Nu cred că mai are sens. E ca şi cum ai cumpăra produsele de la tine din cămară. ;)