Menu
Your Cart

Creme de corp

Creme de corp

Creme naturale de corp

Cremele de corp naturale de la Endea sunt nutritive și revitalizante, bogate în antioxidanți, cu efect reparator și regenerator. Ele iți vor lăsa pielea fină, mai fermă și întinerită. Cremele de corp Endea sunt bogate în uleiuri prețioase care hrănesc pielea în profunzime, protejează împotriva deshidratării, reducând astfel disconfortul pielii uscate, ameliorează efectele îmbătrânirii, menținându-i astfel suplețea și elasticitatea.
Brand: Endea
Balsam cremă naturală reparatoare & cicatrizantă cu gălbenele, shea & borago - DianPoate că nu te va cuceri parfumul acestui produs, dar nici nu ne-am propus acest lucru. Scopul a fost crearea unui balsam cremos care să ajute la cicatrizarea rănilor minore. Unul care să fie ușor de folosit, ..
42.00
Brand: Endea
Silk Lady - cremă de corp super hidratantă. Am creat crema de corp Silk Lady ca o alternativă la unturile de corp Endea. Ne-am dorit să îți oferim o cremă:•    nutritivă și revitalizantă •    pe care să o iubești •    cu un parfum de care să nu te mai sat..
83.00
Brand: Endea
Cremă naturală de mâini cu aloe vera și coenzima Q10 - TeneraSenzație de mâini sau cuticule uscate, piele crăpată care nu își mai revine, unghii fragile și casante? Vi se pare cunoscut, nu-i așa? Mâinile sunt expuse toată ziua indiferent că suntem la serviciu, grădinărim, gătim sau orice altceva am ..
47.00
Brand: Endea
Iceberg Lady - cremă de corp & după epilatAm creat crema de corp Iceberg Lady ca o alternativă la unturile de corp Endea. Ne-am dorit să îți oferim o cremă:•    nutritivă și revitalizantă.•    pe care să o iubești.•    cu un parfum de care să nu te ma..
83.00
Se afișează de la 1 la 4 din 4 (1 Pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru o experieță optimă de navigare.

Newsletter

×
Fii la curent cu toate noutățile și ofertele

* E-Mail:

Stocul acestui produs este epuiazat. Lasă-ne adresa ta de email și te anunțăm imediat ce revine în stoc.
Nume
Email
Telefon