Menu
Your Cart

Bombe efervescente

Bombe efervescente

Bombele efervescente de baie Endea sunt realizate din uleiuri naturale de import Germania. Combinaţia dintre uleiul hidratant şi cel esenţial face ca acest produs să îndeplinească două funcţii concomitent: una de hidratare a pielii şi alta de aromaterapie. Avem patru rețete de bombe efervescente: cu lavandă, cu lemn de trandafir, cu lamâie și ciocolată, și cu fructe exotice. Ce mai? Pentru toate gusturile!

Chocolate Lemonade - Bombe efervescente cu aromă de mentă | 70g Chocolate Lemonade - Bombe efervescente cu aromă de mentă | 70g
La comandă (10zile)
Brand: Endea
Chocolate Lemonade - bombiţe efervescente cu aromă de mentă. Bombele efervescente de baie oferă momente de relaxare și răsfăţ. Combinaţia dintre uleiul hidratant şi cel esenţial face ca acest produs să îndeplinească două funcţii concomitent: una de hidratare a pielii şi alta de aromaterapi..
24.00
Citrusfresh - Bombe efervescente cu aromă de citrice | 70g Citrusfresh - Bombe efervescente cu aromă de citrice | 70g
La comandă (10zile)
Brand: Endea
Citrusfresh - bombe efervescente cu aromă de citrice. Bombele efervescente de baie oferă momente de relaxare și răsfăţ. Combinaţia dintre uleiul hidratant şi cel esenţial face ca acest produs să îndeplinească două funcţii concomitent: una de hidratare a pielii şi alta de aromaterapie.Sărbă..
24.00
Provence - Bombă efervescentă cu lavandă | 70g Provence - Bombă efervescentă cu lavandă | 70g
La comandă (10zile)
Brand: Endea
Provence - bombă efervescentă cu lavandă. Bombele efervescente de baie oferă momente de relaxare și răsfăţ. Combinaţia dintre uleiul hidratant şi cel esenţial face ca acest produs să îndeplinească două funcţii concomitent: una de hidratare a pielii şi alta de aromaterapie.Bomba efervescent..
24.00
Rosegarden - Bombă efervescentă de baie cu trandafir | 70g Rosegarden - Bombă efervescentă de baie cu trandafir | 70g
La comandă (10zile)
Brand: Endea
Rosegarden - bombă de baie cu trandafir. Bombele efervescente de baie oferă momente de relaxare și răsfăţ.. Combinaţia dintre uleiul hidratant şi cel esenţial face ca acest produs să îndeplinească două funcţii concomitent: una de hidratare a pielii şi alta de aromaterapie.Bomba efervescent..
24.00
Se afișează de la 1 la 4 din 4 (1 Pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru o experieță optimă de navigare.

Newsletter

×
Fii la curent cu toate noutățile și ofertele

* E-Mail:

Stocul acestui produs este epuiazat. Lasă-ne adresa ta de email și te anunțăm imediat ce revine în stoc.
Nume
Email
Telefon