Unt de corp natural cu shea și lemn de trandafir - Rose Bouquet | Endea - Tested on friends

49.00Lei
Preț în puncte bonus: 370
  • Producător: Endea
  • Cod produs: UNT008
  • Puncte bonus: 4
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Rose Bouquet - unt cu lemn de trandafir și shea. 

Untul de corp Rose Bouquet cu parfum floral, dulce și senzual este destinat hidratării tuturor tipurilor de piele. Aplicat după duş sau baie, untul formează un strat protector ce izolează umiditatea în piele.

Unturile de corp Endea sunt realizate din uleiuri 100% naturale. Această combinaţie de unturi şi uleiuri asigură o hidratare puternică şi naturală, lăsând pielea fină în acelaşi timp.

Untul de shea – este un unt ce a fost utilizat în Africa din cele mai vechi timpuri pentru proprietăţile sale hidratante şi de vindecare. Se absoarbe uşor, protejează pielea, o regenerează şi are un efect calmant, echilibrant.

Uleiul de cocos – este un ulei deosebit de preţios, cu multiple utilizări: protejează pielea de uscare, precum şi de efectele nocive ale razelor solare, hidratează pielea iritată (coate, genunchi, călcâie uscate), aplicat în mod regulat ameliorează simptomele eczemelor.

Uleiul de caise nu lasă urme grase, fiind absorbit complet de piele. Elasticizează şi conferă supleţe, mărind permeabilitatea pielii. Are efect de protecţie, menţinând hidratarea şi împiedicând formarea ridurilor.

Uleiul de susan – fiind extrem de bogat în antioxidanți, întârzie procesul de îmbătrânire a pielii, protejând-o împotriva agresiunilor externe.

Uleiul de struguri – este un ulei ușor, ce se absoarbe complet, fără să lase urme grase, bogat în polifenoli ce protejează pielea și întârzie apariția ridurilor.

Recomandări: A se păstra la temperaturi cuprinse între 19 şi 29 de grade Celsius. La temperaturi mai scăzute pot apărea aglomerări de produs care nu afectează calitatea, ci doar aspectul produsului. Fiind o cremă bogată şi foarte concentrată, se aplică în cantităţi mici, puţin câte puţin, pe măsură ce se absoarbe.

Observaţii: La temperaturi ridicate unturile de corp îşi pot modifica aspectul (textura sau consistenţa) dar nu şi proprietăţile. În cazul achiziţiei compoziţia poate să se topească pe durata transportului. Ca urmare, pentru perioada mai caldă a verii (temperaturi de peste 26 de grade Celsius) vă recomandăm achiziţionarea uleiurilor sau a cremelor de corp.

Contraindicații: Contraindicat în trimestrul I de sarcină, este recomandat cu moderație în alăptare și sarcină în trimestrele II și III.

Ingrediente cheie: shea, cocos, caise, susan, struguri, ylang-ylang, geraniu, lemn trandafir

Specificații

Cantitate
Cantitate 120ml
Ingrediente
RO unt de shea*, ulei de cocos*, ulei de caise*, ulei de susan*, ulei de struguri, uleiuri esenţiale de ylang-ylang, lemn de trandafir şi geraniu
INCI butyrospermum parkii fruit butter*, cocos nucifera oil*, prunus armeniaca kernel oil*, sesamum indicum seed oil*, vitis vinifera seed oil, cananga odorata flower oil, aniba rosaeodora wood oil, pelargonium graveolens oil
Legendă *- ingredient ce provine din agricultură organică
Procent BIO
Procent bio 96.24%, restul ingredientelor fiind "doar naturale" ;)

Recenzii (5)

Scrie o recenzie

Notă: text simplu fără cod HTML!
    Slab           Bun