Cremă de soare naturală de tip stick FPS 25 - Sun+ | Endea - Tested on friends

34.00Lei
Preț în puncte bonus: 340
  • Producător: Endea
  • Cod produs: PRS003
  • Puncte bonus: 3
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Sun Plus - cremă de soare stick FPS 25.

Sun Plus este o cremă de protecţie solară medie, din ingrediente 100% naturale, recomandată persoanelor cu piele mai putin pigmentată (mai albă). Combinaţia de unturi şi uleiuri asigură o bronzare naturală şi uniformă. Factorul de protecţie solară e cel al ingredientelor, fără alte adaosuri sintetice.

Untul de cacao contribuie la o bronzare naturală şi uniformă, iar ceara crează o barieră la suprafaţa pielii împiedicând astfel deshidratarea. Oxidul de zinc reprezintă elementul natural adăugat pentru o protecţie solară superioară. Untul de shea și uleiul de susan asigură hidratarea necesară pielii. Uleiul de cătină încheie suita cu ale sale binecunoscute beneficii în cazul expunerii la soare.

Recomandări: Se aplică cel puţin odată la 2 ore şi după fiecare ieşire din apă. A se păstra la temperaturi sub 29 grade Celsius.

Atenție: Factorul de protecție solară (FPS) are o valoare estimativă, calculată proporțional în funcție de ingredientele din componența produsului final. Nu este vorba de un factor măsurat oficial. 

Vezi și articolul de pe blogul Endea despre FPS.

Ingrediente cheie: unt de cacao, cătină, shea, susan, oxid de zinc.

Specificații

Cantitate
Cantitate 50 grame
Ingrediente
RO unt de cacao*, oxid de zinc, ceară de albine, unt de shea**, ulei de susan**, ulei de cătină*
INCI theobroma cacao seed butter*, zinc oxide, cera alba, butyrospermum parkii fruit butter**, sesamum indicum seed oil**, hippophae rhamnoides fruit oil*
Legendă * - ingredient obţinut prin presare la rece **- ingredient ce provine din agricultură organică
Procent BIO
Procent bio 15.14%

Recenzii (3)

Scrie o recenzie

Notă: text simplu fără cod HTML!
    Slab           Bun