Menu
Your Cart

Endea

Brand: Endea
Apa de hamamelis se obține prin distilarea părților aeriene a plantei cu același nume ce crește în pădurile din America de Nord și Canada. Este un hidrolat astringent, ce micșorează porii, ajută la curățarea pielii și îndepărtarea impurităților, stimulează microcirculația și sporește fermitatea piel..
30.00
Brand: Endea
Apa de lavandă este una dintre cele mai populare ape florale, fiind îndrăgită şi de cei mici dar şi de adulţi. Având o multitudine de întrebuinţări, apa florală de lavandă calmează şi catifelează pielea, are un efect cicatrizant şi de regenerare, este antiseptic şi util în ameliorarea arsurilor sol..
30.00
Brand: Endea
Apa de neroli (floare de portocal) se remarcă prin proprietăţi de tonifiere şi regenerare a tenului uscat. Hidratează şi redă vitalitatea şi frumuseţea tenului obosit. Recomandări: Apa de neroli este recomandată pentru pielea normală sau uscată, matură sau obosită. Se aplică prin pulverizare pe ten..
30.00
Apă florală de trandafir bio | 100ml Apă florală de trandafir bio | 100ml
Stoc epuizat
Brand: Endea
Apa florală de trandafiri este un hidrolat cu efect antiage preventiv şi curativ. Calmează pielea iritată, redă strălucirea tenului matur şi lipsit de vitalitate, îngrijeşte pielea sensibilă din jurul ochilor, netezeşte şi tonifică pielea, având şi un efect reparator şi cicatrizant. Recomandări: Apa..
30.00
Brand: Endea
Sun Balm - balsam de buze cu protecţie solară naturală. Sun Balm este un balsam cu o aromă proaspătă de portocale și lemongrass, ce îţi va lăsa buzele hidratate, cremoase şi strălucitoare. Şi asta nu e tot... pentru că Sun Balm are proprietăţi reparatoare plus protecţie solară naturală, oferit..
36.00
Brand: Endea
Choco Vanilla Balm - balsam de buze cu vanilie & ciocolată. Dacă îţi place vanilia şi ciocolata, atunci acest balsam de buze a fost creat pentru tine. Untul de cacao cu aroma sa delicioasă, stimulează sinteza de colagen şi intensifică regenerarea, formând împreună cu restul ingredi..
36.00
Chocolate Lemonade - Bombe efervescente cu aromă de mentă | 70g Chocolate Lemonade - Bombe efervescente cu aromă de mentă | 70g
La comandă (10zile)
Brand: Endea
Chocolate Lemonade - bombiţe efervescente cu aromă de mentă. Bombele efervescente de baie oferă momente de relaxare și răsfăţ. Combinaţia dintre uleiul hidratant şi cel esenţial face ca acest produs să îndeplinească două funcţii concomitent: una de hidratare a pielii şi alta de aromaterapi..
24.00
Citrusfresh - Bombe efervescente cu aromă de citrice | 70g Citrusfresh - Bombe efervescente cu aromă de citrice | 70g
La comandă (10zile)
Brand: Endea
Citrusfresh - bombe efervescente cu aromă de citrice. Bombele efervescente de baie oferă momente de relaxare și răsfăţ. Combinaţia dintre uleiul hidratant şi cel esenţial face ca acest produs să îndeplinească două funcţii concomitent: una de hidratare a pielii şi alta de aromaterapie.Sărbă..
24.00
Provence - Bombă efervescentă cu lavandă | 70g Provence - Bombă efervescentă cu lavandă | 70g
La comandă (10zile)
Brand: Endea
Provence - bombă efervescentă cu lavandă. Bombele efervescente de baie oferă momente de relaxare și răsfăţ. Combinaţia dintre uleiul hidratant şi cel esenţial face ca acest produs să îndeplinească două funcţii concomitent: una de hidratare a pielii şi alta de aromaterapie.Bomba efervescent..
24.00
Rosegarden - Bombă efervescentă de baie cu trandafir | 70g Rosegarden - Bombă efervescentă de baie cu trandafir | 70g
La comandă (10zile)
Brand: Endea
Rosegarden - bombă de baie cu trandafir. Bombele efervescente de baie oferă momente de relaxare și răsfăţ.. Combinaţia dintre uleiul hidratant şi cel esenţial face ca acest produs să îndeplinească două funcţii concomitent: una de hidratare a pielii şi alta de aromaterapie.Bomba efervescent..
24.00
Brand: Endea
 Rocky Iceberg - Aftershave - cremă barbă cu panthenol, jojoba şi cânepăAftershave-ul Rocky Iceberg este o cremă naturală cu întrebuinţări multiple. Se poate folosi ca aftershave sau mai des, pentru hidratarea şi îngrijirea pielii. Ce putem garanta e că nu te va dezamăgi niciodată. Aroma d..
47.00
Brand: Endea
Balsam cremă naturală reparatoare & cicatrizantă cu gălbenele, shea & borago - DianPoate că nu te va cuceri parfumul acestui produs, dar nici nu ne-am propus acest lucru. Scopul a fost crearea unui balsam cremos care să ajute la cicatrizarea rănilor minore. Unul care să fie ușor de folosit, ..
42.00
Se afișează de la 1 la 12 din 67 (6 Pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru o experieță optimă de navigare.

Newsletter

×
Fii la curent cu toate noutățile și ofertele

* E-Mail:

Stocul acestui produs este epuiazat. Lasă-ne adresa ta de email și te anunțăm imediat ce revine în stoc.
Nume
Email
Telefon