Precizări generale

Marca, logo-ul şi sloganul Endea - Tested on friends reprezinta marcă înregistrată a Revesz Andrea PFA şi dreptul la proprietate se supune legilor în vigoare. Site-ul Endea.ro este proprietare SC Biopăpădii SRL. Prin comandarea de produse de pe site-ul endea.ro, utilizatorul consimte sa primeasca notificari de la Endea.ro. Endea.ro îşi rezerva dreptul de a face modificari ale termenilor si conditiilor de pe site, fara o notificare prealabila, drept pentru care se impune citirea cu atentie a acestora.

Continutul site-ului si Copyright-ul

Ne obligam sa imbunatatim in permanenta informatiile de pe site. Endea.ro este unicul proprietar al drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv designului si continutului site-ului, cu exceptia textelor si imaginilor furnizate de producatori/furnizori, societatea fiind aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, este interzisa accesarea site-ului endea.ro de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri.

Limitarea responsabilitatii

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.Referitor la imagini, acestea sunt afisate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in anumite cazuri.Daca se intampla ca pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia sa fi fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit datorita programului magazinului, iar livrarea nu s-a efectuat inca, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.Limitarea obligatiilor: in toate circumstantele, clientul va agrea ca raspunderea Endea.ro in fata sa pentru orice dauna cauzata de nelivrarea sau livrarea necorespunzatoare, sa fie limitata la valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv pentru comanda in legatura cu care apare problema in cauza.

Preturile produselor

Ne straduim sa practicam preturile cele mai accesibile de pe piata pentru produsele pe care vi le propunem.Toate preturile produselor de pe site sunt exprimate in RON si nu presupun nici un fel de taxe suplimentare (ex: TVA). Preturile nu includ insa taxele de transport, care sunt calculate separat si va vor fi transmise la finalizarea comenzii.

Comenzile

Comandarea produselor afisate pe site-ul endea.ro se poate face prin email sau coş de cumpărături. În cazul unei comenzi va rugam sa introduceti corect datele dv. sau ale firmei dv.Societatea se obliga ca, în urma trimiterii unei comenzi de catre un utilizator, sa confirme printr-un email valoarea produselor.Pentru mai multe detalii despre comenzi vă rugăm parcurgeţi secţiunea dedicată, aici.

Termenele de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe endea.ro si aflate in stoc la momentul respectiv se incadreaza in mod normal intre 1 zi si 14 zile, termen care curge din momentul confirmarii comenzii pe site-ul endea.ro. In conditii exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea prompta a clientului.

Reclamatii si dreptul de renuntare

Toate reclamatiile referitoare la lipsuri ale coletului sau facturare gresita trebuie efectuate în termen de 3 zile calendaristice de la primirea coletului, la adresa contact@endea.ro. Nu ne asumam responsabilitatea pentru reclamatiile primite peste aceasta perioada. Daca se constata produse lipsa din pachet,vom trimite produsele lipsa pe cheltuiala noastra. Aveti dreptul de a ne notifica în scris despre faptul ca doriti sa renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsul este predat in stare buna, in ambalajul original, nedeteriorat, fara sa prezinte lovituri sau alte semne de folosire necorespunzatoare si sa nu fi folosit din produs. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (puteti folosi posta pentru minimizarea lor). In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre dumneavoastra, societatea noastra va va rambursa sumele achitate, fara a va solicita taxe suplimentare. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 zile de la data denuntarii contractului.

Litigiile

Orice litigiu aparut intre clienti si societate va fi aplanat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

Forta majora

Forta majora scuteste de raspundere partea care o invoca în conditiile prevazute de legislatia romana în vigoare.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Proprietarii site-ului endea.ro se angajeaza sa foloseasca datele personale introduse de catre clienti numai in scopul vanzarii efective de produse comandate de catre acestia, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Nu vom transmite datele dv. catre terti. Orice utilizator care si-a introdus adresa de email pe site-ul endea.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date, prin trimiterea unui mail catre contact@endea.ro cu subiectul DEZABONARE sau direct din emailul primit daca acceseza link-ul de dezabonare.