Deodorant natural cu parfum masculin de cedru - Blue Deo Stick | Endea - Tested on friends

32.00Lei
Preț în puncte bonus: 320
  • Producător: Endea
  • Cod produs: DST002
  • Puncte bonus: 3
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Blue Deo - deostick bărbătesc cu cedru. 

Pentru bărbaţii atenţi la sănătatea lor şi la impresia pe care o lasă celor din jur, am creat acest deodorant cu parfum specific masculin. Uleiul esenţial natural de cedru este cel care asigură o aromă masculină, dar surprinde şi o latură sensibilă a personalităţii tale. La sfârşit am adăugat şi ulei esenţial natural de arbore de ceai care asigură o protecţie maximă împotriva mirosurilor neplăcute.

Recomandări: A se păstra la temperaturi sub 26 de grade Celsius. Deodorantul nu pătează hainele dacă se aplică într-un strat subţire şi este lăsat să se absoarbă 1-2 minute, nu blochează porii, dar previne formarea mirosurilor. Excesul de deodorant rămas după aplicare se poate îndepărta cu un șervețel pentru evitarea formării petelor pe haine. Este foarte delicat cu pielea, fiind recomandat chiar şi după epilare. 

Atenţie: Este un deodorant natural, nu este un antiperspirant. Fiind o variantă stick naturală pe baza de bicarbonat aceasta poate părea pentru unii mai greoi de aplicat datorită solidității și a texturii. Pentru cei mai sensibili la finețea conținutului în aplicare se recomandă variantele roll.

Mod de utilizare: După scoaterea capacului se împinge ușor cu degetul de la baza recipientului spre partea superioara atât cât e necesar pentru o aplicare. La prima utilizare e posibil să fie necesar să împingeți mai puternic. Apoi conținutul va culisa foarte ușor.

Contraindicații: Nu este recomandat în sarcină.

Ingrediente cheie: bicarbonat de sodiu, unt de cacao, shea, cocos, ulei esențial de cedru și tea tree.

Bicarbonatul de sodiu este de import UK, fără urme de aluminiu sau gluten.


Specificații

Tip produs după ingrediente
Nevegan Conține ceară de albine
Cantitate
Cantitate nu mai puţin de 50ml
Ingrediente
RO unt de cacao*, ceară de albine, bicarbonat de sodiu, unt de shea*, ulei de cocos*, uleiuri esenţiale de cedru şi tea tree
INCI theobroma cacao seed butter*, cera alba, sodium bicarbonate, butyrospermum parkii fruit butter*, cocos nucifera oil*, cedrus deodora oil, melaleuca alternifolia leaf oil
Legendă *- ingredient ce provine din agricultură organică
Procent BIO
Procent bio 57.90%, restul ingredientelor fiind "doar naturale" ;)

Recenzii (0)

Scrie o recenzie

Notă: text simplu fără cod HTML!
    Slab           Bun