Vă invităm la V for Verde

Vă invităm la V for Verde

V for Verde a ajuns la a 4-a ediție

Targ V for Verde
Targ V for Verde

Dacă week-end-ul acesta vă aflați prin București, vă recomandăm să vizitați standurile de la târgul V for Verde. Vor fi 40 de participanți. Printre ei și prietenii nostri de la Bioki, Marius & Tania. Ei sunt cei care vor expune o parte dintre produsele Endea și tot ei sunt, din postura de utilizatori consacrați ai cosmeticelor naturale Endea, printre cei mai în măsură să vă sfătuiască ce anume să alegeți.

Târgul se va întinde pe perioada întregului week-end (sambătă & duminică), de la 11:00 la 20:00. Locul de desfășurare e cel clasic – Casa Universitarilor din strada Dionisie Lupu 46.

Vor fi însă și alte motive pentru care merită să vizitați acest târg, nu doar cosmeticele naturale Endea expuse la standul celor de la Bioki: ciocolată organică, mâncare raw sănătoasă, lapte vegetal, mirodenii, sau produse de detoxifiere & de înfrumusețare. Totul pentru un stil de viață sănătos.

Cei de la V for Verde vă propun 3 invitați speciali: Ela Crăciun (vă va dezvălui secretele alimenației fără gluten), Carmen Negoiță (va prezenta o demostrație culinară cu un mic dejun raw gata in 15 minute) și Bianca Poptean (tehnician nutriționist – va prezenta detalii despre detoxifiere).

În plus V for Verde mai înseamnă anul acesta și workshopuri sănătoase, discuții vegane și ateliere pentru gătit sănătos. Copii vor avea o zonă special amenajată.

Programul evenimentului il gasiti pe site-ul târgului si pe pagina de Facebook a evenimentului.

Biletul este de 10 lei și se poate achizitiona la intrare.

Vă dorim un week-end minunat!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://endea.ro/blog/va-invitam-la-v-for-verde">
Instagram