Târgurile lunii septembrie – de la Oradea la București și înapoi

Târgurile lunii septembrie – de la Oradea la București și înapoi

Stand produse Endea - Lokal Fest 2016
Stand produse Endea – Lokal Fest 2016 – Târgurile începutului de toamnă

Târgurile începutului de toamnă

Zilele de septembrie au fost în mare parte însorite și frumoase. Poate chiar prea însorite uneori. Târgurile onorate au fost în număr de două. A fost vorba despre Raw Generation Expo de la București și de prima ediție a Lokal Fest din Oradea.

Raw Generation Expo București

Cel de la București este deja un eveniment consacrat la care ne-am ântâlnit cu prieteni și cunoștințe cu care altfel nu am avea ocazia să ne vedem: Ligia și Raoul Pop, Alin de la Fresco și alții.

Am depănat amintiri și ne-am împărtășit unii altora ultimele experiențe. Am descoperit mierea Bee Power pentru că Alin a fost suficient de drăguț să ne încânte cu varianta cu ciocolată.

Ne-am întâlniti cu consumatori de cosmetice Endea mai vechi dar și cu clienți mai noi. Pe alții i-am convins să ne încerce produsele chiar cu această ocazie.

Lokal Fest Oradea la prima ediție

La Oradea, Lokal Fest-ul s-a aflat la prima ediție. S-a ținut în curtea interioară a unui gang frumos plin de vegetație și copaci umbroși. Umbra a fost de mare ajutor pentru că temperaturile au fost mai mult decât generoase. Fiind acasă de fapt, am simți din plin gustul terenului propriu. Am avut ocazia să ne vedem cu unii dintre clienții noștri locali care mai nou formează un grup tot mai mare și mai fidel produselor naturale.

Planuri Endea pentru ultima parte a anului

Toamna aceasta abia a început și mai avem în plan încă minimum 3 deplasări: la Brașov, la Iași și la Cluj Napoca. Pe langă acestea sunt posibile și unul sau două târguri locale în Oradea.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://endea.ro/blog/targurile-lunii-septembrie">
Instagram