Sticlă violet pentru crema de față Endea

Sticlă violet pentru crema de față Endea

Recipientele cosmetice din sticlă violet vor proteja optim crema de față Endea

Grafic admisie lumina prin sticla violet folosita pentru cremele de fata Endea
Grafic admisie lumină prin sticla violet folosită pentru cremele de față Endea

De curând au ajuns de la fabrica din Germania și recipientele cosmetice ce urmează a fi utilizate pentru crema de față Endea. Acestea vor fi dotate cu o pompiță airless care va evita intrarea în contact cu aerului a cremei de față Endea. În plus sticla va fi una violet, ultima descoperire în domeniul cosmetic în ceea ce privește filtrarea razelor solare.

De ce necesită cremele Endea ambalare specială?

În primul rând pentru că, la fel ca toate produsele cosmetice Endea, și cremele sunt fără chimicale, fără conservanți sintetici de orice fel. Neconținând deloc conservanți termenul lor de valabilitate poate fi afectat de factori, în alte cazuri ignorați, cum ar fi acțiunea luminii sau contactul cu aerul.

Sticla violet e cu totul diferită față de restul tipurilor de sticlă

Problema cu sticla de alte culori (transparentă, albastră, verde sau maro) este că lasă să treacă o cantitate suficientă de lumină, astfel încât aceasta ajunge să aibă un efect negativ asupra conținutului. În aceste situații crema nu mai rămâne proaspătă un timp suficient de îndelungat. Acest lucru ar implica utilizarea unor conservați de cele mai multe ori cu efecte nedorite asupra pielii sau organismului uman.

Ambalajele cosmetice din sticlă violet însă sunt cu totul altfel. Proprietățile unice ale acestui tip de sticlă nu permit luminii să treacă exceptânte spectrul violet, UV-A și infraroșu.

Acest lucru înseamnă că aceste creme Endea se mențin proaspete mai mult timp și chiar păstrează puterea componentelor active pe o perioadă mai îndelungată

Tocmai de aceea, aceste recipiente sunt recomandate chiar și pentru ambalarea unor produse cosmetice naturale cu ingrediente specifice tratamentelor naturiste sau homeopate.

Sticla violet însă nu este o invenție recentă. Vechile civilizații egiptene au folosit, alături de recipiente din aur și o astfel de sticlă, cu o colorație specială pentru depozitarea poțiunilor tămăduitoare. Există dovezi că ar fi fost folosite și în evul mediu. În ultimii aproximativ 100 de ani nu a mai fost nevoie de astfel de recipiente pentru că știința producerii conservanților pe cale artificială a avansat foarte puternic. Din fericire în ultimii ani producția de astfel de recipiente cosmetice s-a reluat.

Alături de creme de față Endea, create manual, din ingrediente naturale de calitate superioară, folosim și recipiente nemțești, create din sticlă violet, cu ajutorul celei mai dezvoltate tehnologii din domeniu.

Mai dureaza câteva zile (noi zicem că nu mai mult de o săptămână), până când aceste mult așteptate produse vor fi disponibile în cadrul magazinului online Endea.

 

3 Replies to “Sticlă violet pentru crema de față Endea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow by Email
Instagram