Produsul săptămânii – Soluție repelentă de insecte Zmmm

Produsul săptămânii – Soluție repelentă de insecte Zmmm

Zmmm – Soluție repelentă de insecte cu lavandă și neem

Endea ofera produse cosmetice naturale romanesti, testate pe prieteni si livrate gratuit din 2010

Fie că suntem sau nu mari iubitori ai ieșirilor în natură, nu de puține ori ni se întâmplă să fim deranjați de diverse insecte. Stai liniștit, te relaxezi sau te concentrezi intens la ceva și subit și pe nepusă masă auzi un zmmm fin pe la ureche.

E deranjant nu e așa? Ai vrea să poți face ceva să nu te mai deranjeze acel zmmm. Și dacă s-ar putea ai vrea să nu îți expui pielea și organismul la tot felul de chimicale, conservați, parabeni etc.

Ei bine, noi avem soluția. Soluție repelentă naturală pentru insecte de tot felul: țânțari, musculițe, căpușe, albine și alte înțepătoare lighioane.

Rețetă originală Endea pentru Zmmm îmbină ingrediente alese unul și unul pentru efectul puternic împotriva insectelor. Uleiul esențial de neem este un adversar redutabil împotriva tovarășilor nedoriți pe piele. I se alătură apa florală de lavandă și nu numai: cedru, lemongrass, tee tree, mentă, geraniu, cuișoare.

Și dacă insectelor nu le place această combinație, pielii noastre îi va plăcea cu atât mai mult. Apa florală de lavandă îngrijește pielea, ameliorează iritațiile, iar uleiul de neem este extrem de prețios nu numai pentru proprietățile de îndepărtare a insectelor ci și pentru multiple alte utilizări (eczeme, psoriazis, acnee, herpes, negi, ajută la vindecarea diverselor răni)

Acest produs natural împotriva insectelor e disponibil în magazinul online la 49 de lei, iar dacă te înscrii la newsletter-ul nostru aici vei afla cu siguranță și dacă va beneficia în viitor de reduceri de preț. 😉

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://endea.ro/blog/selutie-repelenta-insecte-zmmm-endea">
Instagram