Săpun natural – rețete unice bogate în ingrediente active

Săpun natural – rețete unice bogate în ingrediente active

Săpun natural Endea
Săpun natural Endea

Săpun natural Endea – rețete unice & bogate în ingrediente active

În cadrul acestui text intenționez să vă explic, cât mai succint, de ce săpunurile Endea sunt mai deosebite.

Și ca să trecem direct la miezul subiectului, vă spun că rețeta pentru un săpun Endea este unică. Adică șansele ca un alt săpun Endea să aibă aceeași rețetă de bază sunt foarte mici.

Rețeta de bază e alcătuită din uleiurile care se saponifică în cadrul procesului de realizare al săpunului. Sunt excluse din rețeta de bază uleiurile esențiale și alte adaosuri (plante uscate, sare, lapte de cocos etc.).

Ca să vă și demonstrăm, vă spunem că avem 18 săpunuri în oferta noastră. Acestea au 14 rețete de bază unice. Cum se traduce acest lucru?

E destul de simplu. Acest lucru înseamnă că fiecare rețetă are specificul ei, fiind potrivită pentru anumite nevoi ale pielii. Poți să ai pielea uscată sau crapată. Poți să ai un ten mixt sau gras. Poți să ai o piele sesibilă. Pentru că fiecare dintre noi e deosebit, și rețetele pentru săpun sunt deosebite. Particularizate până în cele mai mici detalii.

De obicei, când lansezi o gamă de săpun natural creezi 4-5 rețete de bază la care variezi uleiurile esențiale și adaosurile vegetale pentru o mai mare diversitate. Noi am început mult mai migălos. Am creat săpunurile separat de la zero, în funcție de particularitățile pe care i le doream să le etaleze.

Cel de-al doilea punct forte care recomandă un săpun Endea sunt chiar ingredientele. Acestea sunt 100% naturale, marea majoritate presate la rece sau chiar bio.

Veți spune că la un săpun natural așa și trebuie să fie. Este adevărat. Rețetele fiind însă unice și particularizate în cel mai mic detaliu, aduc și o diversitate extraordinară de ingrediente.

Dacă luăm un săpun natural obișnuit, vom vedea că uleiurile de bază uzuale sunt cocos, măsline, unt de cacao, struguri sau ricin. Dacă însă verificăm ingredientele unui săpun Endea, vom avea surpriza să descoperim uleiuri deosebite și uneori chiar rare sau scumpe: caise, migdale, susan,macadamia, arahide, germeni de grâu, avocado, jojoba, cătină, shea sau mango.

Și cu aceste uleiuri diversificate și de înaltă calitate vin și proprietățile benefice pentru piele. De exemplu, un săpun natural Rosemilk de la Endea are următoarele ingrediente de bază: uleiuri saponificate de măsline*, cocos, unt de cacao**, ricin*, caise*, migdale*, macadamia**, arahide; lapte de cocos, roibă pudră; uleiuri esențiale de ylang-ylang, lemn de trandafir, geraniu; mătase Tussah. Ingredientele marcate cu o steluță sunt presate la rece. Cele cu 2 steluțe sunt obținute din agricultură organică (bio). Avem în acest sapun nu mai puțin de 8 uleiuri de bază. Pe lângă ele încă 5 ingrediente care reprezintă uleiuri esențiale sau alte adaosuri. Toate împreună dau finețe, spumozitate, hidratare și multe alte beneficii naturale.

Nu în ultimul rând subliniez faptul că un săpun Endea e realizat cu ulei în exces. Acesta asigură o mai bună hidratare a pielii. Tocmai de aceea termenul de valabilitate e unul mai mic. Pentru că tot ce e natural e bun cât mai proaspăt. Scopul unui astfel de produs e să ne bucurăm de el atunci când ingredientele active sunt „cât mai vii”.

Sper că v-am stârnit măcar curiozitatea să citiți eticheta produselor pentru o verificare cât mai amănunțită a ingredientelor, indiferent de domeniu dar mai ales în ceea ce privește produsele naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow by Email
Instagram