Reduceri de preț. Permanente!

Reduceri de preț. Permanente!

Noi am crescut, prețul a scăzut
Reduceri de preț permanente la cosmetice naturale Endea.

Noi am crescut, prețul a scăzut! 😉

De obicei vă anunțăm reduceri de preț, pe o anumită perioadă de timp, cât durează o promoție. Acum însă e puțin diferit.

Avem deja mai bine de 4 ani de când suntem pe piață. De atunci am crescut, și am crescut și iar am crescut. Am schimbat furnizori mai vechi cu unii mai noi, am îmbunătățit rețete și am creat unele noi.

Nu în ultimul rând am primit feedback de la voi și am încercat să folosim acest feedback. Dacă am reușit rămâne tot voi să vă pronunțați. Noi zicem că suntem pe drumul cel bun.

Odată cu creșterea însă, am ajuns să putem aduce ingrediente în cantități mai mari, la preț mai avantajos. Și asta deși, o parte din creșterile de preț la ingrediente, în ultimii 2 ani, au fost și de aproape 50%.

Noi însă putem spune că am crescut mai repede decât prețurile la ingrediente. Și asta datorită vouă, prietenii și/sau clienții noștri.

Așadar avem câteva produse și chiar categorii de produse naturale Endea, la care am reușit să reducem prețul permanent. Nu credeam că vom ajunge să vă aducem vești așa bune dar astăzi ne putem mândri cu acest lucru.

Printre produsele cu preț redus se numără cele 2 aftershave-uri: rocks & iceberg. Prețul lor a scăzut de la 49 de lei la 39 de lei. Exfoliantele, atât de corp cât și de față, au prețuri noi, acestea scăzând de la 43 respectiv 46 de lei, la 39 respectiv 43 de lei. Urmează tonicele de față care au ajuns de la 49 de lei să coste acum 39 de lei.

Unturile de corp de corp, unul dintre cele mai apreciate produse de voi, au ajuns și ele să piardă din greutatea prețului. Astfel untul de corp geisha (cu shea, cocos și lavandă) costă acum 37 de lei, față de 41 de lei cât costa. Cel cu iasomie, shea și argan (jasmine spell) costă acum 55 de lei, față de 65 de lei. Untul de cocos bio (Nude) costă 25 de lei în loc de 30 de lei. Pharaoh (cu unt de cacao virgin) costă acum 37 de lei (în loc de 40 de lei). Mult apreciatul skinny jeans, unt de regenerare și împotriva vergeturilor, are acum prețul de 39 de lei în loc de 45 de lei. Și în sfârșit, preferatul copiilor și nu numai, sweet treat are acum prețul de 35 de lei față de 40 de lei cât era înainte.

Noi sperăm că veștile bune v-au înveselit și promitem că, dacă mai creștem, să vă mai facem și alte astfel de surprize. 😉

Please follow and like us:

4 Replies to “Reduceri de preț. Permanente!”

    1. Buna Alina,

      Raspunsul este da, avem in vedere producerea unor astfel de creme doar ca acest lucru va mai dura pentru ca prefram sa facem lucrurile mai incet dar bine.

      Multumim de interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://endea.ro/blog/reduceri-de-pret-permanente">
Instagram