Reduceri de până la 20% la toate comenzile

Reduceri de până la 20% la toate comenzile

Reduceri de preț
Reduceri drăgăstoase de la Endea

Luna februarie e luna cadourilor făcute din dragoste, cu dragoste, pentru dragoste. Comenzile plasate în magazinul online endea suferă și ele în această săptămână de dragoste. Dragoste de reduceri de această dată. Astfel poți pune în cadoul tău pentru persoana iubită produse cosmetice naturale mai bune și mai multe.

Avem pentru tine 3 praguri de reduceri de preț. Dacă comanda ta depășește 100 de lei, ai 10% reducere. Dacă ea depășește 200 de lei, ai 15% reducere. Și dacă trece de 300 de lei ai din partea noastră o reducere de 20%.

Dacă comanzi de exemplu de 301 lei intri în pragul trei de reduceri și plătești cu 60 de lei mai puțin. Poți astfel cu cei 60 de lei să cumperi produse naturale Endea suplimentare. Sau îi poți pur și simplu economisi!

Ți-am lăsat ție libertatea să alegi produsele. Toate vor beneficia de reduceri. Nu vei fi în dilema alegerii între prețul mai mic sau produsele cosmetice naturale preferate care nu au intrat în ultima campanie de reduceri.

Sperăm să te bucuri de dragostea celor dragi tot anul. Luna februarie este făcută ca să sărbătorim acest lucru, nu doar ca să ni-l amintim.

PS: Reducerea se aplică direct în coșul de cumpărături! 😉

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://endea.ro/blog/reduceri-de-pana-la-20-la-toate-comenzile">
Instagram