Produsul săptămânii – O nouă campanie 100% naturală, marca Endea

Produsul săptămânii – O nouă campanie 100% naturală, marca Endea

Produsul săptămânii – Dăm startul campaniei cu After 9

Azi lansăm o nouă campanie marca Endea: Produsul Săptămânii.

După cum îi spune și numele e vorba de a vă face săptămânal cunoștință cu unul din produsele naturale Endea. Sau dacă ați auzit de el deja să vă familiarizați și mai bine cu detaliile care îl recomandă.

Unul dintre primele săpunuri Endea și unul dintre cele mai de succes este cel cu cacao și mentă. After 9 are un miros, o aromă proaspătă și un efect revigorant la fel ca și delicatesa din ciocolată care poartă un nume asemănător. Cu precizarea că After 9 e bun la orice oră, e 100% sănătos și natural și nici măcar nu îngrașă.

Conține ulei de măsline virgin și ulei de nuci, ambele deosebit de hidratante. Untul de cacao bio din compoziție precum și cel de struguri formează o peliculă protectoare pe suprafața pielii pe care o lasă astfel mai mult timp hidratată conferindu-i în același timp și mai multă elasticitate. Uleiul esențial de mentă este un calmant natural pentru dureri reumatice fiind eficient în cazul transpirației excesive.

Acest săpunel natural de la Endea e disponibil în magazinul online la doar 12 lei, iar dacă te înscrii la newsletter-ul nostru aici vei afla cu siguranță și dacă va beneficia în viitor de reduceri de preț. 😉

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://endea.ro/blog/produsul-saptamanii-de-la-endea">
Instagram