Produse naturale pentru ten – acum cu 20% reducere

Produse naturale pentru ten – acum cu 20% reducere

Produse naturale pentru ten de la Endea
Produse naturale pentru ten de la Endea

Fața ta merită cea mai mare atenție posibilă. Și dacă acest lucru este posibil, este indicată îngrijirea ei cu produse cosmetice naturale.

Gama Endea de produse naturale pentru ten s-a îmbogățit cu fiecare nouă rețetă adăugată în cadrul magazinului online. Acum ea numără câteva produse cosmetice de care nu te poți lipsi: exfoliant facial cu ingrediente bio, ape florale organice, săpun natural de față, demachiant sau tonice de față.

Atât demachiantul cât și tonicele de față se pot utiliza independent dar pentru efectul optim se recomanda utilizarea lor împreună.

Exfoliantul facial natural îți răsfață tenul cu nu mai puțin de 5 agenți fini dar eficienți de exfoliere: zmeură, căpșuni, ananas, banane și hibiscus. După îndepărtare nu mai ai nevoie nici de cremă pentru că de hidratare se ocupă uleiul bio de jojoba și untul organic de shea.

Săpunul natural pentru față Clayopatra, prin ingredientele sale active și prețioase: ulei organic de avocado, unt de shea bio și nu mai puțin de trei tipuri de argilă.

Apele florale bio disponibile pe site-ul Endea, au cea mai pură componență, fără nici un fel de conservanți sau aditivi suplimentari.

Toate aceste produse naturale pentru ten sunt acum disponibile cu 20% reducere față de prețul standard.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://endea.ro/blog/produse-naturale-pentru-ten-reducere">
Instagram