Produse naturale de exfoliere – 20% reducere

Produse naturale de exfoliere – 20% reducere

Produse naturale de exfoliere a pielii
Produse naturale de exfoliere a pielii

Scapă de pielea moartă & îmbătrânită cu produse naturale de exfoliere

Pielea corpului nostru este într-o continuă înnoire. Odată cu înnoirea ei se produce de fapt și întinerirea ei.

Cu toții ne-am dori o piele fină, suplă și tânără. Pe cât posibil într-un mod natural.

Nu spunem că am rezolvat dilema zecilor de ani de muncă din domeniul plasticienilor, dar putem să te asigurăm că pielea ta, cu puțin ajutor, poate arăta mult mai fină, mai suplă și de ce nu, mai tânără.

Cum? Destul de simplu. O poți ajuta să scape mai ușor de țesutul îmbătrânit și mort. Astfel va apărea la suprafață, pielea tânără, elastică și fină care îi ia în mod natural locul la fiecare astfel de ciclu.

Și ca să îti ajuți epiderma să treacă cât mai repede și mai lesne peste acest proces, ai la dispoziție produsele naturale Endea pentru exfoliere. Toate cu 20% reducere.

Te poți desfăta cu săpunul exfoliant și detoxifiant cu sare de mare, sau cel aromat și abraziv cu cafea. În plus poți încerca și varianta de exfoliere fină cu săpun cu ceai negru.

Crezi că un săpun natural nu este destul de  hidratant pentru pielea ta și parcă nu ai cumpăra și o cremă super hidratantă? Îți recomandăm în acest caz una din rețetele de exfoliant. Ai la dispoziție cu aceeași reducere de 20% fie exfoliantul de corp fie exfoliantul pentru față.

Nu te-am convins? Te vor convinge sigur ingredientele naturale active pentru exfolierea delicată și eficace a pielii: pudra de zmeură, banane, căpșuni, ananas, hibiscus, ghimbir sau granulatul de migdale și măsline. Hidratarea se face natural cu uleiuri prețioase de shea, caise sau jojoba.

Notă din 24.09.2015: Oferta s-a încheiat. Vă mulțumim!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://endea.ro/blog/produse-naturale-de-exfoliere-reducere-endea">
Instagram