Oferta de Crăciun de la Endea

Oferta de Crăciun de la Endea

Oferta de Crăciun vine cu săpun și ornament cadou, pachete speciale & un cod de reducere

Oferta de Crăciun de la Endea
Oferta de Crăciun de la Endea

Update 25.12: Spunul cu rețetă specială și ornamentul fulg au ajuns la stoc zero. Mulțumim de înțelegere! Reducerea de 15% e activă până la finalul anului 2016.

Anul acesta, oferta de Crăciun este una deosebit de bogată. Ea vine atât cu o rețetă specială de săpun cât și cu un cod de reducere generos.

Avem un săpun natural, ediție specială de sărbători, pe care ți-l oferim gratuit la orice comandă peste  70 de lei (fără transport). În plus, în aceleași condiții primești și o steluță ornament de Crăciun. Atenție! Dacă comanda e de 72 lei si aplici reducerea de 15% suma va fi mai mică de 70 de lei și nu se va mai încadra pentru sapunul și ornamentul cadou.

Pachetele de câte 3 săpunuri cu care ești deja obișnuit revin și în acest an. Ai două pachete de câte 3 săpunuri cu o reducere de 20%.

În plus, la toate comenzile peste 50 de lei (fără transport), poți folosi codul de 15% reducere „BUCURIE„. Codul poate fi folosit până marți, 27 decembrie 2016 inclusiv. Reducerea nu se aplică pachetelor de câte 3 săpunuri menționate anterior și nici săpunului cadou care se poate achiziționa și separat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://endea.ro/blog/oferta-de-craciun-de-la-endea">
Instagram