O zi din viața la Endea pe timp de pandemie

O zi din viața la Endea pe timp de pandemie

Ce înseamnă viața la Endea?

Endea nu e doar creația celor doi oameni implicați zi de zi: eu, Răzvan și prietena mea Andrea. Endea e rezultatul interacțiunii zilnice cu voi, prietenii Endea, toți cei care ne urmăriți, faceți posibilă munca noastră printr-un feedback, un produs achiziționat de la noi, printr-un like sau un share, printr-o recomandare pe care ați făcut-o.

Amândoi am investit deja 10 ani din viață în această afacere de familie și nu ne pare rău deloc.

Cum s-a schimbat viața la Endea pe timp de carantină?

Pe perioada această atipică de carantină viața și rutina noastră zilnică s-a schimbat: mai puțin munte și mare, mai multă grădină și prezență online, același procent de prezență în atelierul Endea.

Mai multă distanțare socială, aceleași reguli stricte de curățenie și igienizare a atelierului pe care le aplicam cu sfințenie și înainte, ceva mai mult săpun consumat acasă, aceeși clabuci și extrahidratare.

O zi normală pe timp de carantină

Andrea se trezește cam cu o oră înaintea mea, hrănește animăluțele care sălășluiesc în grădina Endea (doi căței metiși – Aki, Ozzy și o pisicuță calico fără codiță (Missy Shea) – toate adoptate).

După ce se trezește și pasărea de noapte din mine ne bem ceaiul și cafeaua în grădină.

O oră mai târziu, la lucru, facem o ședință scurtă cu planul pentru ziua respectivă. Apoi Andrea își începe munca la o nouă rețetă sau la optimizări pe cele existente iar eu îmi fac a doua cafea și deschid laptopul și mailurile de serviciu.

Îmi ordonez comenzile ce trebuie livrate în Oradea cu bicicleta. Andrea pregătește pachetele.

După plimbarea cu bicicleta Endea care vă aduce vouă la ușă toate bunătățile Endea, trec după caz fie la documentare pentru informațiile pe care să vi le comunicăm vouă, fie la optimizat și dezvoltat magazinul nostru online fie dacă e mai târziu deja ne îndreptăm spre casă pentru a ne îngriji de grădina Endea.

Seara începe cu admiratul apusul de pe terasă lângă un ceai cald sau un pahar de vin. Asta dacă e senin. Dacă nu fie citim fiecare câte ceva fie găsim un film la care să ne uităm împreună. Apoi, după caz, eu pot încheia cu documentare online până la primele ore ale dimineții în funcție de câtă inspirație de moment am.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow by Email
Instagram